2022-04-30 07:43:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Nehéz ma neked kifelé figyelni, szívesebben álmodozol, folyton elkalandozik a figyelmed

Napi horoszkóp április 30-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint zaklatott napok vannak most mögötted, úgy érzed, csupa kapkodás az életed, és képtelen vagy utolérni magad. Jobban tennéd, ha inkább a kivárást választanád az örök tevés-vevés helyett, legalább most, hétvégén. Van, ami magától is elintéződik, ha hagysz rá időt. Ma mindenképp adj magadnak lehetőséget arra, hogy csak élvezd az életet, ülj ki a napra, főzz valami finomat, sétálj, olvass!
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Újhold lesz a Bika jegyében. Egészen személyes szinteken érint most a változás. Lehet, hogy még nem egyértelmű, de a mai események nagyon pozitív fordulatok elindítói lesznek a közeljövőben, és egy új életszakaszt jeleznek neked! Értékes felismeréseid is lehetnek azzal kapcsolatban, mi tenne boldoggá igazán.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha túlságosan rendben mennek a dolgaid, azt te hajlamos vagy unalmasnak értékelni. Pedig jól teszed, ha kicsit "belefekszel" a langyos vízbe. A változás úgyis a küszöbön van, nem árt kicsit rápihenni, mielőtt beindulnak a dolgok. Ma pihenj, kapcsolódj ki, töltekezz!
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma semmilyen kérdésben se mutass szigorúságot, ma a lélek hangját kellene meghallanod. Olyan benyomások érhetnek, amik eddig ismeretlen húrokat pendítenek meg a lelkedben. Szép nap ez a mai, és emelkedett élményben lehet részed.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Bika újhold szerencsés napot jelez. Bármi, amibe mostanság vágsz bele, az sikerrel kecsegtet, magánéleti fronton is. Az a kérdés kerül most fókuszba, hogy mi az, ami boldoggá tesz, és hogyan lehetnél elégedettebb az életben.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Te a megbízhatóság mintaképe vagy, de úgy érzed, hogy ezzel mások visszaélnek, vagy nem becsülnek meg eléggé. A Hold érzékenyebbé tesz most, ezért a külvilág minden befolyásának jobban ki vagy téve érzelmileg. Szerencsére van akire támaszkodhatsz...
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Te a megbízhatóság mintaképe vagy, de úgy érzed, hogy ezzel mások visszaélnek, vagy nem becsülnek meg eléggé. A Hold érzékenyebbé tesz most, ezért a külvilág minden befolyásának jobban ki vagy téve érzelmileg. Szerencsére van akire támaszkodhatsz...
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Úgy érzed, hogy valaki ki akar használni. Ám e szándék nem teljesen egyértelmű. Az illető részéről szeretet is van. Ha nem vagy bizalmatlan, akkor ezt is észreveszed. Most az egyszer, higgy a szemednek!
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nehéz ma neked kifelé figyelni, szívesebben álmodozol, folyton elkalandozik a figyelmed. A csillagok szerelmi szenvedélyt jeleznek. Ha teret adsz a szenvedélyednek, akkor csillagporos úton járhatsz, és igazi boldogságban lesz részed.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A Bika-újhold hatására elengeded a teljesítménykényszert, ami annyira átszövi az életedet. Sokkal inkább jelen vagy a pillanatban, ami minden kapcsolatodra jó hatással lesz, de főleg a párkapcsolatodban okoz új élményeket.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Valamilyen félreértésre kerülhet sor közted és a párod között. Emiatt bonyolódhatsz vitába, ami, ha nem fékezed dühödt érzéseidet, veszekedéssé fajulhat. Közben lehet, hogy csak félreértettél egy szót, vagy hangsúlyt. Csillapodj le!
 

Halak: II. 19. - III. 20.

A mai napra valami különlegeset tervezhetsz: családi eseményre, randevúra, vagy közös vállalkozás indítására egyaránt sor kerülhet. Hogy te melyiket választod, az függ a korodtól és lelki beállítottságodtól is. De bármilyen kezdetre jó nap ez a mai.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: